Säkra IT-lösningar för din bransch

Våra lösningar är framtagna i samarbete med kunder som har mycket stora krav på effektivitet, säkerhet och tillgänglighet. Kunderna finns inom finans/fonder, fackföreningar, industri och tjänster.

Våra tjänsteområden

Molntjänster

Vi hjälper er till ett effektivt verksamhetsstöd i molnet eller i egen miljö med full kontroll på kostnader, säkerhet och funktion. HPS egna molntjänster produceras helt i Sverige och möter regulatoriska krav från FI och DI.

Läs mer

IT-säkerhet

HPS är sedan 1995 ett välrenommerat specialistföretag inom IT-säkerhet med ett komplett erbjudande med allt från säkerhetsgranskningar och policyutveckling till rådgivning inom säker IT-arkitektur och regulatoriska krav.

Läs mer

Outsourcing

HPS tar hand om er drift och support oavsett var er IT produceras; i molntjänster, i HPS moln eller i egen IT-miljö. Med HPS som er IT-avdelning finns våra specialister tillgängliga 24/7 och skapar kontroll på både funktion och kostnader.

Läs mer

Branschlösningar

Läs mer om de branscher där vi är aktiva och de lösningar vi tagit fram i projekt och kundsamarbeten. HPS är en naturlig partner till sina kunder som finns inom finans/fonder, fackföreningar, industri och tjänster.

Läs mer

Vill du veta mer om våra tjänster?

Fyll i kontaktformuläret på Kontaktsidan eller mejla oss direkt, så hör vi av oss!

Kontakta oss