Ledningsgrupp

Stefan Ledenstam, VD/CEO
Stefan har arbetat i IT-branschen sedan 1987 och har lång erfarenhet av arbete i ledande befattningar som försäljningschef, konsultchef och verksamhetskonsult. Stefan har sin bakgrund hos Norsk Data, Siemens Nixdorf, Nocom och WM data.
Maila Stefan Ledenstam

Åsa Åkesson, ekonomichef
Åsa har mångårig erfarenhet från ekonomisk redovisning i flera bolag, tex Salcom och Raxco Software. Åsa är sedan många år ledamot i HPS styrelse och har dessutom flera ideella engagemang, bland annat som revisor i Södertörns Sjövärnskår.
Maila Åsa Åkesson

Mats Wrangö, driftchef
Mats är en erfaren driftchef, senior specialist inom projektledning och informationssäkerhet. Mats har bl a sin bakgrund som IT-chef för Amfa Finans 2005 – 2008 och har även drivit egna IT-företag. Han har dessutom ansvarat för ett stort antal avancerade IT-projekt som konsult inom stora företag och myndigheter. Mats har arbetat i IT-branschen sedan 1997.
Maila Mats Wrangö

Mattias Magnusson, konsultchef – utveckling och specialister
Mattias ansvarar för företagets tekniska utveckling inom IT-säkerhet, datakommunikation och verksamhetsstöd samt är konsultchef för företagets teknikspecialister. Hans bakgrund är IT-konsult inom transaktionsintensiva och kritiska miljöer.
Maila Mattias Magnusson