VPDC

Bygg ett tekniksäkrat virtuellt privat datacenter!

Vi erbjuder ett säkert VPDC (Virtuellt Privat Datacenter) med de senaste tekniska lösningarna och tillgång till alla resurser du behöver för processorkraft, minne och redundant lagring. Du kan fokusera på affärerna och kan släppa ansvaret över den fysiska infrastrukturen i din IT-miljö.

Ett VPDC är på många punkter överlägset motsvarande dedikerade serverlösningar. Det är driftsäkert och informationssäkert, kraftfullt, skalbart och enkelt att hantera. Du får en jämn och förutsägbar kostnad för IT-driften, utan överraskningar och utan att behöva binda kapital i hårdvara.

Bestäm hur stort ditt VPDC behöver vara

Kapaciteten hyr du i form av en eller flera servrar (upp till flera hundra) i vårt redundanta serverkluster. Processorkraft, RAM-minne och lagringsutrymme reserveras till er och du kan när som helst öka eller minska resurserna efter aktuellt behov. Ett VPDC är att betrakta helt och hållet som er egen privata servermiljö avseende användande och funktion.

Tillval som förstärker och effektiviserar

Du kan förstärka ditt virtuella datacenter med flera funktioner precis som du kan göra med en fysisk IT-miljö. Läs mer om dina tillvalsmöjligheter här.

Är det en testmiljö du behöver?

En virtuell server är i det närmaste oslagbar som testmiljö för den som ska ta fram en ny funktion eller ett nytt system. HPS erbjuder skalbar serverkapacitet med samma fördelar som i produktionsmiljö, men utan kostnaden för alla de funktioner som ställs på en sådan.

Du hyr kapacitet i form av en serverinstans från vårt serverkluster. Då ingår processorkraft, säkerhet och så mycket RAM-minne som du behöver. Den virtuella servern är ansluten till redundant Internet med 1000 Mbit/s, vilket innebär hög överföringshastighet och mycket korta svarstider.

Helt enkelt en suverän test- och demomiljö, bekvämt tillgänglig och mycket prisvärd!

Hög överföringshastighet

Alla virtuella serverar är anslutna till Internet med en dedikerad (och redundant) 1000Mbit/s port som innebär hög överföringshastighet och mycket korta svarstider.

Kontakta oss för mer information om ett VPDC i Stockholm Cloud. Ring 08-505 333 00 eller maila info@hps.se