Jobba hos oss

High Performance Systems (HPS) är ett helsvenskt IT-företag som grundades 1996. Vi är ett specialistföretag som hjälpt flera av Sveriges största (och minsta) företag och organisationer inom IT-säkerhet, avancerad IT-drift och datakommunikation. HPS är idag 30 medarbetare och all verksamhet och datahantering sker inom Sveriges gränser. Tillsammans med vårt systerbolag Stockholms Stadsnät erbjuder vi på HPS även fiberanslutningar, internetkapacitet och telefoni till kunder över hela Stor-Stockholm. HPS har erhållit högsta kreditvärdighet, AAA.

Vi söker alltid fler talanger!

Vi har en platt organisation och din närmaste chef är aldrig långt borta. Du kommer också att kunna ha nära kontakt till arbetskollegor med olika specialistkompetenser som ger dig en fantastisk möjlighet att prova på tekniker som du inte har testat tidigare. Om du tror att du skulle vilja arbeta för en organisation som vår samt viljan att arbeta med olika tekniska utmaningar så tror vi att du är precis rätt person för att bli en av oss. Vi värderar djup teknisk kompetens och uppmuntrar dig att utveckla dina kunskaper. Våra värdeord är kvalitet, service och helhet.

Din profil

Vi är ute efter personer som har en bred kompetens och som har yrkeserfarenhet från IT-branschen. Det viktigaste är att du har ett öppet sinne och vill fortsätta utvecklas i din yrkesroll. Arbetet ställer stora krav på servicemedvetenhet och gott konsultmannaskap. Du är pedagogisk, lösningsfokuserad, har stort engagemang och god samarbetsförmåga.

Låter det här som någonting för dig?

Ta chansen och anmäl ditt intresse att jobba hos oss. Skriv några rader om dig själv – och vad som gör att du vill bli en av oss! Maila ditt CV och personliga brev till stefan.ledenstam@hps.se

Välkommen till HPS!